Returul Produselor. Returnarea Pretului si taxelor de livrare.

Clientul se poate retrage din Contract, prin denuntare unilaterala, intr-un termen de 30 de zile, fara a fi nevoie sa invoce vreun motiv.

Dreptul de a se retrage din contract expira intr-un termen de 30 de zile incepand cu ziua livrarii (ziua primirii coletului, de catre Client sau de catre o terta parte desemnata de Client si alta decat transportatorul, asa cum este mentionata pe AWB/dovada de primire emisa de Curier). Data livrarii coletului si ziua cand se implineste termenul, intra in calculul termenului de 30 de zile

Daca decide sa se retraga din Contract, Clientul este obligat sa anunte SC MVO ENTERPRISE EXCLUSIVE SRL prin e-mail la adresa comenzi@blugi-dama.ro

Pentru a fi sigur de denuntarea contractului in termen, este suficient pentru Client sa trimita notificarea de denuntare inainte de expirarea termenului.

in cazul denuntarii/retragerii din Contract, in termen de cel mult 14 (paisprezece) zile de la data returnarii Produselor si accesoriilor acestora, in stare corespunzatoare, conform celor aratate in acesti Termeni si Conditii, SC MVO ENTERPRISE EXCLUSIVE SRL va restitui fara intarziere nejustificata Clientului pretul acestora astfel cum a fost incasat  si taxa de livrare platita de Client Curierului pentru livrarea Produselor. in cazul in care Clientul alege sa pastreze anumite Produse si sa anuleze doar partial Contractul/Comanda, taxa de livrare nu va fi rambursata.

Restituirea Pretului si a taxelor platite de Client pentru livrare se va face in aceeasi modalitate in care aceste sume s-au primit in tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Clientul agreeaza altfel si a platilor primite in numerar la livrare, care se vor restitui intotdeauna Clientului prin transfer bancar, in contul pe care Clientul este obligat sa il mentioneze in e-mail-ul trimis. in toate cazurile, Clientul nu va suporta niciun cost legat de rambursare.

SC MVO ENTERPRISE EXCLUSIVE SRL poate amana rambursarea pana cand primeste produsul returnat sau pana cand Clientul furnizeaza o dovada ca a returnat produsul in stare corespunzatoare, oricare eveniment intervine primul.

in cazul retragerii/denuntarii, realizate cu indeplinirea cerintelor de timp si de forma aratate mai sus, Clientul este obligat sa returneze Produsele in starea corespunzatoare in care acestea au fost primite, nemodificate, nepurtate (cu exceptia probarii), curate (fara insa sa fi fost curatate/spalate), nepatate, nezgariate si in toate cazurile nedeteriorate, cu etichetele intacte, in ambalajul in care au fost primite,  in termen de cel mult 14 (paisprezece) zile de la anuntarea deciziei de retragere (ziua anuntarii retragerii si ziua implinirii termenului, intrand in calculul acestuia.

Produselor pot fi returnate la alegerea Clientului pe costul sau printr-un curier ales de acesta sau prin intermediul Curierului ales de SC MVO ENTERPRISE EXCLUSIVE SRL pe costul SC MVO ENTERPRISE EXCLUSIVE SRL.

in cazul in care au fost livrate seturi de Produse, trebuie returnat intregul set asa cum a fost livrat. in cazul in care la livrare s-a primit si un produs cadou, acesta trebuie de asemenea returnat. Orice Produs trebuie returnat cu toate accesoriile acestuia, care sa fie in stare corespunzatoare, intocmai ca Produsul. in cazul in care Produsele nu sunt returnate in stare corespunzatoare, conform celor aratate mai sus, Clientul va suporta deprecierea acestora diminuandu-se in mod corespunzator suma ce trebuie restituita Clientului de catre Vanzator. Clientul este raspunzator pentru orice valoare diminuata a Produselor rezultand din utilizarea acestora in alt mod decat este necesar pentru stabilirea naturii, caracteristicilor si functionarii lor.

Produsele care fac obiectul comercializarii prin intermediul magazinului online sunt produse noi, care nu prezinta defecte. in cazul in care Produsele prezinta totusi defecte, SC MVO ENTERPRISE EXCLUSIVE SRL va fi responsabil pentru acestea. Clientul este rugat sa acorde atentie culorilor Produselor si sa ia in considerare faptul ca, datorita setarilor propriului calculator/dispozitiv electronic, anumite culori reale ale Produselor livrate pot prezenta diferente fata de ceea ce a afisat calculatorul/dispozitivul electronic al Clientului la momentul efectuarii Comenzii. Aceste diferente nu pot fi considerate neconformitati. in cazul in care Produsele prezinta defecte, constatate in termen de cel mult 2 zile lucratoare de la livrare sau intervenite in perioada de garantie, stabilita conform legii romane, Clientul se poate adresa cu o reclamatie transmisa prin e-mail la adresa aratata la Sectiunea Contact si sa returneze Produsele, conform procedurii aratate in acesti Termeni si Conditii. Plangerile trimise prin posta trebuie sa specifice cauzele acestora si informatiile necesare pentru a identifica comanda. SC MVO ENTERPRISE EXCLUSIVE SRL asigura Clientilor posibilitatea de a returna produsele cu defecte prin curier pe costul SC MVO ENTERPRISE EXCLUSIVE SRL. SC MVO ENTERPRISE EXCLUSIVE SRL va examina plangerea in 14 zile si va informa Clientul despre rezultat. in cazul in care se constata reclamatia Clientului ca fiind intemeiata, Produsele cu defecte vor fi inlocuite sau, in caz de imposibilitate de inlocuire, Clientului i se va restitui Pretul impreuna cu taxele de livrare, in termen de 14 (paisprezece zile) de la solutionarea reclamatiei. in cazul in care reclamatia va fi considerata ca neintemeiata, Clientului i se vor returna Produsele, pe costul acestuia, insotite de o nota care explica faptul ca plangerea a fost gasita neintemeiata, fara vreo alta obligatie din partea SC MVO ENTERPRISE EXCLUSIVE SRL. Despre solutionarea reclamatiei si solutia adoptata conform celor aratate anterior, Clientul va fi informat si prin e-mail, la adresa furnizata la inregistrarea utilizatorului. in caz de rambursare de catre SC MVO ENTERPRISE EXCLUSIVE SRL a Pretului si taxelor de livrare, se vor aplica in mod corespunzator prevederile sectiunii corespunzatoare din acesti Termeni si Conditii.